Najčešća pitanja

Apsolutno, da. Od naše proizvodnje do isporuke krajnjem kupcu u potpunosti je obezbeđen hladni lanac, zahvaljujući modernim vozilima sa TermoKing uređajima koji u svim vremenskim uslovima obezbeđuju idealnu temperaturu čuvanja naših proizvoda od 0 do +4°C.

Na svakom pojedinačnom proizvodu je naveden datum proizvodnje i rok trajanja istog. Pošto nam je, kao evropskoj renomiranoj kompaniji, cilj vaše potpuno zadovoljstvo, isporučujemo vam najsvežije proizvode vrhunskog kvaliteta u šta ćete se lako uveriti pogledom na deklaraciju svakog pojedinačnog proizvoda.

Ponosni smo na našu oznaku „sa domaće farme“ koja označava činjenicu da se naši proizvodi prave isključivo od svinjskog mesa sa domaćih, srpskih, farmi. Kompanija Mitros Fleischwaren d.o.o. poseduje dve velike moderne farme za uzgoj svinja u Temerinu i Bogatiću, a koje ispunjavaju najstrožije evropske standarde u ovoj oblasti. Pored naših farmi, bavimo se i otkupom svinja, isključivo od domaćih farmera, u prvom redu onih iz Srema i Mačve.