O nama

Perfekcionizam je porodična tradicija

Revoluciju u industrijskoj proizvodnji hrane donela su dva brata, Johan i Tomas Gierlinger.
Vratiti se originalnim metodama pripreme domaćih proizvoda ali u velikim količinama, pri tome zadržavajući vrhunski kvalitet, ogroman je izazov! 
Ako mesar i tehnolog vode kompaniju zajedno, stvara se idealan temelj za to!
Sedište Gierlinger Holdinga se nalazi u rodnom gradu dva brata, idiličnom Ottensheimu, pored Dunava u blizini Linza.
Odatle crpimo energiju, rukovodimo procesima i brinemo o našim kupcima.
Austrijski kvalitet i perfekcionizam cenjeni su širom sveta, a braća i brend Gierlinger ove vrednosti čuvaju na najvišem nivou.

FILOZOFIJA KOMPANIJE

U osnovi svih naših brendova i proizvoda nalazi se posvećenost ostvarivanju maksimalnog nivoa kvaliteta. To uključuje apsolutno sve procese, počev od sirovina, sastojaka, faza obrade sve do finalnog pakovanja. Naši proizvodi su zastupljeni u skoro celoj Evropi. Upravo to je garancija da isporučujemo najbolje sastojke i proizvode u područjima koja zahtevaju najveće standarde u ovoj oblasti poslovanja.
Za nas, kvalitet znači i blagovremeno snabdevanje potrošača željenim količinama, dostupnost u najpraktičnijim pakovanjima kao i  jedinstveni ukus proizvoda. To su razlozi zašto najviše koristimo prirodne sastojke i izbegavamo pojačivače ukusa i konzervanse. 
Treći kriterijum kvaliteta naše kompanije je kvalitet saradnje i međusobnih odnosa. 
Za naše partnere u komercijalnom sektoru to znači perfektnu logistiku, najbolju moguću podršku u prezentacionim aktivnostima i najatraktivnija pakovanja prilagođena za izlaganje u prodajnim objektima.
Za sve naše zaposlene, bilo da rade u Srbiji, Austriji, Mađarskoj ili Rumuniji, to su jednaki, vrhunski, radni uslovi i sjajni međuljudski odnosi jer smo svi posvećeni istim ciljevima: kvalitetu i osmesima na licima, bilo da ste kod kuće ili na poslu!

KVALITET

Naši proizvodni pogoni su u potpunosti postavljeni u skladu sa nastrožim direktivama i svim važećim zahtevima EU, o čemu svedoče IFS (International Food Standard) i BRC (British Retail Consortium Food Standard) sertifikati. 

Apsolutni prioritet nam je kvalitet proizvoda koje pravimo, a posebnu pažnju obraćamo na kreiranje forme koja će u potpunosti odgovarati našim klijentima. Navedeno zahteva kontinuirane optimizacije procesa, lične treninge zaposlenih i osluškivanje zahteva tržišta. Odgovornost svakog zaposlenog je da izbegne bilo kakve greške. 
Svesni smo činjenice da je razvijanje dugoročnih partnerstava sa našim klijentima isključivo moguće ukoliko kvalitet proizvoda u potpunosti ispunjava njihove potrebe i želje. 
Za nas je kvalitet svakodnevni izazov! 
Kako bi smo ispunili sve naše ciljeve, konstantno primenjujemo HACCP koncept. U cilju procene bezbednosti svakog proizvoda koristimo i GFSI standard (Globalna inicijativa za bezbednost hrane).
Izbor dobavljača i donošenje odluka u pogledu procesa koji će se primenjivati, donosi se, između ostalog, i na osnovu etičkih principa i pozitivne prakse zaštite životne sredine. 
Naši dobavljači su takođe uključeni u politiku osiguranja kvaliteta, a optimizacija troškova se nikada ne sme vršiti na uštrb kvaliteta!

 

Ponosni na naša predstavništva

Sva naša predstavništa i proizvodni pogoni izdvajaju se najvišim higijenskim standardima. Specijalna prilagođavanja u mašinskoj opremi i patentima koji se odnose na proizvodne procese, omogućavaju specijalitete sa individualnim prilagođavanjem. 
Kvalitet, tradicija, inovacija!

Mitros Fleischwaren d.o.o. u Sremskoj Mitrovici, nakon godinu i po dana detaljne obnove i modernizacije, pušten je u rad u maju 2016. godine. Proizvodni pogon se prostire na 44.000 m2 u srcu Srema, regionu Srbije poznatom po uzgoju kvalitetnih svinja i vekovnoj tradiciji proizvodnje specijaliteta od istih.
Kvalitetne svinje iz okoline se na licu mesta obrađuju u našoj najmodernijoj klanici i potom prerađuju u čuvene "Girlinger specijalitete" i proizvode pod robnom markom „Mitros“, uz korišćenje najsavremenijih tehnologija i uz vrhunske Evropske higijenske standarde.


Preko 400 zaposlenih brine se da u što kraćem roku, do vaših trpeza stignu sveži svinjski proizvodi kao i širok asortiman specijaliteta kao što su: slanina, kobasice, šunke, salame i originalni namazi nenadmašnog ukusa i kvaliteta.

Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH u Andorfu, gornja Austrija, nakon godinu dana izgradnje, u Aprilu 2016. pušten je u rad novi operativni sistem naše kompanije. Sa najsavremenije, potpuno automatizovane proizvodne linije, isporučujemo ukusne svinjske šnicle pod brendom Cookin 5.

Sirovine za ove čuvene austrijske specijalitete dobijamo iz lokalnih austrijskih klanica, dok ostali sastojci stižu od dugogodišnjih austrijskih dobavljača što nam garantuje besprekoran kvalitet i savršeni ukus finalnog proizvoda.
Čuvene "Bečke šnicle" proizvodimo u potpunosti u skladu sa bečkom tradicijom. Koristimo austrijsku svinjsku slabinu koju prekrivamo čistim brašnom, celim jajima i prezlama. Rezultat su, kao domaće, originalne Bečke šnicle. Trenutni kapacitet Wiener Schnitzelmanufaktur GmbH je oko 7 tona svinjskih šnicli dnevno. Sa proširenjem rada smena i postavljanjem dodatnih proizvodnih linija, ukupan kapacitet će biti znatno povećan.

Tamasi-Hus Kft.  Naš pogon u Tamašiju (Mađarska), počeo je sa radom 2007. godine i predstavlja visokospecijalizovanu proizvodnju sirove, kuvane i hrskave slanine. Bilo da su narezani, na kockice ili kao pahuljice, svi proizvodi se prave isključivo od evropskog svežeg mesa i prodaju se pod zaštitnim znakom "Gierlinger`s Premium Bacon". Zbog stalnih inovacija, Tamasi Hus Kft se razvio u vrhunskog proizvođača Crispy Bacona (hrskava slanina) dok Premium Berner kobasice, proizvedene u skladu sa našim patentiranim procesom i rebarca sa varijetetom soseva i začina, zaokružuju širok asortiman proizvoda.

SC Convenence prod. Srli. u mestu Tunari (Rumunija), ponovo je uspostavljena 2004. godine, da bi u januaru 2005. godine počela proizvodnja pohovanih proizvoda i ražnjića. 2008. godine razvili smo našu "Bečku tradiciju", pohovanje mesa sa celim jajima, pavlakom i prezlama stvarajući ukus "kao domaće". Od novembra iste godine, kada su se proizvodi pojavili na tržištu, naši kupci su bili oduševljeni ovim jedinstvenim načinom pohovanja i kvalitetom proizvoda.


Deset godina nakon ponovnog uspostavljanja, lokacija u Tunariju je bitno proširena i modernizovana prema najnovijim dostignućima ove industrije. Na proizvodnoj površini od 8.000 m2, proizvode se najfiniji specijaliteti bez aditiva a prema tradicionalnim recepturama pod brendom COOK'IN 5, kako za industriju, tako i za ugostiteljstvo, veleprodaju i maloprodaju. Pohovani bečki proizvodi od piletine, ćuretine, svinjetine i teletine, takođe spadaju u asortiman različitih ražnjića od mesa.
Na dve nove mašine za kontaktno pečenje sa povezanim pakovanjem i IQF zamrzavanjem (Individual Quick Freezing), proizvodimo kocke, režnjeve, filete ili medaljone različitih veličina, težina, prirodnog oblika ili obložene. Zahvaljujući pojedinačnom dodatku začina, možemo pokriti mnoge zahteve kupaca. Nova tehnologija procesa omogućava proizvodnju bez ulja i bez dodataka pojačivača ukusa ili aditiva. 

Od mesareve strasti

Specijaliteti od kobasica, slanina, šunki i namaza u internacionalnoj raznolikosti. 
Tanjir pun đakonija za svakog poznavaoca i ljubitelja kvalitetnog zalogaja. Mi prilagođavamo naše recepte jedinstvenim ukusima svakog podneblja. Neki vole blještavije i bogatije, dok drugi vole nežnije i strasnije. Da li volite specijalitete sa suptilnom oštrinom ili vizionarskom finesom? 


Sa našim širokim asortimanom Gierlinger specijaliteta, inspirišemo nepca ljudi iz svih zemalja. Iza toga uvek stoji evropska sirovina, evropska proizvodnja i iznad svega, evropska higijena i pažnja.
Sve naše kobasice i namazi se prave isključivo od svežeg mesa. Ta činjenica garantuje jedinstven ukus i konzistentnost Gierlinger specijaliteta.
Najkvalitetniji proizvodi za svakog sladokusca i člana porodice, od raznih specijaliteta od šunke, dimljenog vrata, kobasica i različitih namaza, do Cabanossija ili mesa u slanini.
Gierlinger proizvodi su san svakog tanjira!