Novosti
22.03.2022.

„Moja prva plata“

Kompanija "Mitros Fleischwaren d.o.o." već dve godine učestvuje u programu „Moja prva plata“ koji ima za cilj podsticanje zapošljavanja mladih do 30 godina bez radnog iskustva a sa završenom srednjom i visokom stručnom spremom.

Osposobljavanje za samostalan rad na konkretnim poslovima do sada je prošlo 3 kandidata od kojih je njih dvoje primljeno u radni odnos u našoj kompaniji u sektorima prodaje i finansija.

 Jedna od kandidatkinja a sada naša koleginica Tamara Novaković, pored praktične obuke za različite poslove koji podrazumevaju rad na poziciji referenta u finansijama, ističe mentorsku podršku i pomoć, zahvaljujući kojoj je za kratko vreme počela samostalno da obavlja poslovne zadatke.

U ovom trenutku imamo troje praktikanata u sektorima logistike, prodaje i finansija te se nadamo da će i oni, kao i njihovi prethodnici, uz mentorsku pomoć iskusnih kolega, uspešno završiti obuku i svoju poslovnu budućnost graditi u našoj kompaniji.

Kao društveno odgovorna kompanija okrenuta budućnosti uvek ćemo biti otvoreni za nove ideje i mlade „snage“ željne praktičnog učenja i afirmacije u realnim uslovima, nesebično im pomažući znanjem i iskustvom na obostrano zadovoljstvo i korist.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara